Fiskedestination Berg premiär 28 febr 2015

Sommaren 2014 när det var som hetast i juli månad var ett produktionsbolag från TV4 , Broman Tackle & Event i två veckor och filmade fiske om upplevelser i Bergs kommun. Det hela mynnade ut i fyra avsnitt 30 min/avsnitt från fiskeupplevelser i Bergs kommun som kommer att sändas i TV 4as nya upplevelsekanal kanal 12. Premiär den 28 februari kl 17.30 och tre lördagar framåt.

Roadtrip i Berg, som vi kallade inspelningsturnén började i Svenstavik med Storsjöodjuret och Storsjön vidare till Näkten och Sandnäset för att trolla efter den kända Näktenrödingen. Därefter åkte vi ned till gäddornas rike Handsjöbyn och här blev det fiska av med ytpopers, mete och granna gäddor med hugg. Efter tre dagar i Handsjön styrdes färden mot fjällen för öring- och harrfiske.

Några stopp på vägen gjordes för att avnjuta begivenheter och delikatesser uppefter Ljungan mot Stosrjö/ Ljungdalen. Fisket i Storsjö och Ljungdalen gav fina upplevelser trots den stekande värmen bl.a med fiskande Thomas Wassberg i sitt esse.
Sista anhalten var fjällfiske efter röding i Oviksfjällen som gav oförglömliga minnen från bl.a Glensjöns fiske till måltiden på restaurang Häävi i Glen som avslutade roadtripen i Berg.
Här kan du se TV trailer för programmen